< Terug naar alle leden

ASN Den Bosch Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Autoschadeherstelbedrijf

Bedrijfsomschrijving

U bent de klos? U heeft autoschade in Den Bosch?
ASN Den Bosch begrijpt als geen ander uw gevoel bij autoschade aan uw personenauto of bestelwagen. Deze schadehersteller staat dan ook voor u klaar en zorgt dat uw schade vakkundig en snel hersteld wordt.

U kunt snel, veilig en met een auto als nieuw weer de weg op! Ook als het schade betreft aan uw camper, caravan, boot, oldtimer of tweewieler als een motorfiets, bromfiets of scooter kunt u terecht bij ASN Den Bosch.

Spuitwerk
Metamorfose van uw huis? Wilt u de keuken of uw meubels in een ander kleurtje? Bij ASN Den Bosch kunt u uw interieur laten spuiten. Industrieel spuitwerk is tevens een specialisme.

Technieken
ASN Den Bosch beheerst de technieken als uitdeuken zonder spuiten. Voor ruitreparatie, dashboardreparatie en bekledingreparatie bent u hier ook aan het juiste adres.

Haal- en brengservice
ASN Den Bosch beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Den Bosch zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.


Contactgegevens
Balkweg 6 b
5232 BV Den Bosch
T: 073-6441800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -