< Terug naar alle leden

André Verdam Aantafel Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

In geheel Nederland en België verzorg ik, kleinschalige, opdrachten, voor zowel particulieren als bedrijven, waardoor ik aan iedere opdracht maximale aandacht kan geven.

• Koken op locatie:
U kunt de complete verzorging van uw ontbijt, lunch of een diner op uw eigen of ingehuurde locatie aan mij uitbesteden. Tevens verzorg ik outdoor cookings of walking diners. Of dat nu in het binnen- of buitenland is, privé of op uw bedrijf, het wordt altijd geheel afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse. Mijn kookstijl is altijd licht klassiek met moderne invloeden. Daarbij vind ik het belangrijk dat alles op ambachtelijke wijze wordt bereid waardoor een hele pure smaak ontstaat. Ik werk alleen met verse seizoensproducten. Het vergroten en/of aankleden van uw tafel met fraai servies, kristal en zilveren bestek evenals de bloemversiering zijn bij mij in goede handen.

• Kooklessen:
Omdat ik mijn kennis niet voor mezelf wil houden, geef ik regelmatig kooklessen voor particulieren en bedrijven. Op exclusieve locaties en in een ongedwongen sfeer of gewoon bij u thuis wordt er lekker gekookt, gegeten en gedronken. Bovendien doen de deelnemers tal van nieuwe ideeën op die ze thuis weer uit kunnen proberen. Na afloop krijgen alle gasten het menu mee naar huis.

• Teambuilding:
In samenwerking met professionele bedrijven, gespecialiseerd in bedrijfstrainingen, verzorg ik tal van onderdelen met als einddoel voor de opdrachtgever: een perfect teambuildingresultaat.

• Anoniem vergaderen:
U wilt uw gasten op een zeer exclusieve locatie ontvangen. Deze wordt door mij voor u compleet afgehuurd, zodat u met uw gasten deze locatie geheel ter beschikking heeft. U kunt hier dan ongestoord vergaderen en culinair genieten. De verzorging van u en uw gasten wordt van het begin tot het einde door mij geregeld. Indien nodig regel ik ook uw hotel en het vervoer.

• Productpresentatie:
U vindt het prettig om uw klanten eens in de watten te leggen en hen van uw nieuwe, producten op de hoogte te stellen. Hiervoor regel ik zelfs de benodigde ruimte. Uw eigen producten in een sfeervolle omgeving! Of het nu om een nieuw model auto gaat of om een bedrijfsbijeenkomst; er is gegarandeerd géén concurrent in de buurt! Dus 100% privacy. Iedere gast komt er speciaal voor u en kan uw volledige aandacht krijgen.


Contactgegevens
Hofstukken 104
5403 BW Uden
T: 0413271672
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -