< Terug naar alle leden

Mind Your Step Coaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Je hoort het steeds meer. Mensen hebben het druk, stress. Soms “lopen” ze recht op een burn-out af. Wellicht ook wel één van jouw medewerkers.

Maar, wat zijn nou de valkuilen voor hem of haar? Hoe komt het toch, dat sommige werkzaamheden hem of haar zoveel energie kosten? Hoe komt het toch dat sommige collega's om je heen jou zoveel energie kosten? Wat moet je hiermee doen? Hoe ga je hiermee om?

De meeste werknemers hebben de juiste intentie om goed te doen voor jou als manager. En jij, als manager, hebt het beste voor met je medewerkers. Tenslotte zijn zij jouw succes, jouw kapitaal. Hoe kun je hier nu goed voor zorgen?

Hoe kun je, als manager, ervoor zorgen dat ze beter “in hun vel” zitten? Dat werk en privé meer in balans is? Dat ze met plezier naar hun werk komen en met plezier ook weer naar huis gaan? Dat ze langdurig aan het bedrijf verbonden blijven?

Mind Your Step coaching kan je hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking en een op maat gemaakte offerte. Ervaar zelf wat ik voor jouw organisatie en medewerkers kan doen!


Contactgegevens
Werststeeg 8
5258 TB BERLICUM
T: 0653786829
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -