< Terug naar alle leden

KiesZon Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

KiesZon, sinds eind 2016 onderdeel van duurzame energieleverancier Greenchoice, realiseert grootschalige zonnestroomprojecten. Wij streven er naar het beste zonnestroombedrijf van Nederland te zijn.

Wij waren in Nederland de eerste die een geheel gefinancierd zonnestroomproject ontwikkelde voor een dakeigenaar: Zonnestroom op 27 Amsterdamse basisscholen. Dat is de basis van de meest solide en grootste zonnestroomportefeuille in de Nederlandse zonnestroommarkt die wij dagelijks exploiteren.

Dit succes is behaald omdat wij geloven in onze werkwijze die bestaat uit vier pijlers: Ontwikkeling, Financiering, Realisatie & Exploitatie.

Het hele proces onder onze eigen regie. Doorgaans bieden wij dit aan in een “full service operational lease”. Zo kunnen wij onze partners volledig ontzorgen, en zij ervaren, zonder te investeren, alleen de voordelen van hun duurzame zonnestroomsysteem en niet de risico's.

Naast het succes op de zakelijke markt zijn wij er erg trots op dat wij jaarlijks ruim 1000 particuliere installaties mogen plaatsen bij klanten van Greenchoice.


Contactgegevens
Graafsebaan 135
5248 NL Rosmalen
T: 085-7820050
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -