< Terug naar alle leden

AutoVitel Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Bij AutoVitel aan de Elzenweg 39 in Waalwijk vindt u enkel zorgvuldig geselecteerde BMW occasions met Bovag garantie. De occasions van AutoVitel zijn rijk uitgerust en voorzien van een complete onderhoudshistorie. AutoVitel staat voor transparant zaken doen, zonder verrassingen achteraf en streeft naar het hoogst haalbare service level tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Onderhoud voor alle merken
De onderhoudstechnici van AutoVitel houden zich dagelijks bezig met onderhoud van en reparaties aan personenauto's en lichte bedrijfswagens. AutoVitel beschikt over een multi merken service afdeling en een APK station waar vakmanschap nog betaalbaar is. Aangezien de verkoopafdeling van AutoVitel gespecialiseerd is in BMW’s, lopen ook de service afdeling specialisten rond die zich enkel bezig houden met het onderhoud van en de reparaties aan BMW’s.

Financial lease voor particulier of ondernemer
Bij Financial lease koopt u het voertuig van uw keuze. Echter, u betaalt het voertuig niet ineens aan het verkopende autobedrijf, maar in termijnen aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij is de juridische eigenaar van de leasewagen en degene die het contract afsluit is de economisch eigenaar. Aan het einde van de looptijd, als alle termijnen zijn afgelost, kunt u het voertuig volledig in eigendom krijgen door de slottermijn te voldoen. AutoVitel werkt samen met professionele partijen zodat we u beter kunnen adviseren en een maatwerkoplossing kunnen aanbieden.


Contactgegevens
Elzenweg 39
5144 MB Waalwijk
T: 0416-348258
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -