< Terug naar alle leden

Preventie Clinic Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

Preventief medisch onderzoek

Werkwijze Na het maken van de afspraak, ontvangt u een uitnodigingskaart voor uw bloedafname en een vragenlijst. U vult deze vragenlijst voor het onderzoek in en stuurt uw antwoorden naar de Preventie Clinic.

Onderzoek Op de onderzoeksdag ontvangt dr. UytdeHaag u persoonlijk. Het onderzoek start met een uitgebreid gesprek. Daarin worden uw bloeduitslagen en medische voorgeschiedenis (anamnese) besproken. Daarna vinden de medische onderzoeken plaats. Dr. UytdeHaag begeleidt u zelf en bespreekt aan het einde van de onderzoeksdag ook de resultaten met u. De duur van het onderzoek hangt af van het onderzoekspakket dat u kiest. Preventie Clinic biedt verschillende soorten medische keuringen:

QHC QUICK HEALTH CHECK
UHC UITGEBREIDE HEALTH CHECK
SUHC SPECIFIEK UITGEBREIDE HEALTH CHECK
Onderzoeksrapportage Binnen veertien dagen na de UHC (Uitgebreide Health Check) of SUHC (Specifiek Uitgebreide Health Check) ontvangt u een uitgebreide rapportage, met daarin de uitslagen van de diverse onderzoeken en brieven voor uw (huis)arts. Geen onnodig ingewikkelde termen maar duidelijke taal! In het rapport staan ook individuele adviezen om uw gezondheid te verbeteren. Bij een QHC (Quick Health Check) is de rapportage minder uitgebreid; u ontvangt dan een kort verslag. Het is altijd mogelijk om de rapportage of het verslag over uw gezondheid persoonlijk of telefonisch te bespreken met dr. UytdeHaag.

Kosten De kosten van de preventieve medische onderzoeken zijn gebaseerd op een vast tarief. U weet vooraf waar u aan toe bent. Bij grote groepen maakt de Preventie Clinic graag een offerte op maat; bijvoorbeeld bij het preventief laten checken van de gezondheid van uw medewerkers. De kosten van een preventief medisch onderzoek worden nog niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Wel zijn de kosten van een preventief onderzoek vaak fiscaal aftrekbaar voor bedrijven, door ze op te voeren als bedrijfskosten. Vraag fiscaal advies bij BnP Accountancy & Advies.

Privacy Uw privacy is absoluut gewaarborgd. De Preventie Clinic verstrekt uw onderzoeksresultaten niet aan derden, tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven. De medewerkers van de Preventie Clinic hebben geheimhoudingsplicht.

Voordelen preventief medisch onderzoek bij de Preventie Clinic:

onderzoeken door ervaren arts
directe bespreking van bijna alle resultaten
binnen 14 dagen een uitgebreide rapportage inclusief deskundig advies om uw gezondheid te verbeteren
Nazorg Vaak werkt de uitkomst van een medisch onderzoek geruststellend. Het kan ook zijn dat het preventief medisch onderzoek verborgen gezondheidsproblemen signaleert. Dan krijgt u uitstekende nazorg. Dr. UytdeHaag neemt in dat geval contact op met uw huisarts of specialist. Uiteraard alleen in overleg met u. De Preventie Clinic heeft een zeer uitgebreid netwerk van specialisten in ziekenhuizen. Bemiddelt voor een vervolgbehandeling of operatie is mogelijk.

Periodieke vergelijking Elk medisch onderzoek is een momentopname. Een jaarlijkse herhaling is verstandig. Zo kunnen wij uw gegevens vergelijken en u begeleiden bij het verbeteren van uw gezondheid. Bent u jonger dan 50 jaar? Dan is eens per twee jaar voldoende.


Contactgegevens
Nijverheidsweg 6
4854 MT Bavel
T: 0161-433618
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -