< Terug naar alle leden

Spike Technology Europe Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Spike Technology Europe werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die uitsluitend gericht is op bedrijfsmatige automatisering, het leveren van software èn hardware voor iedere organisatie.

Wij automatiseren diverse bedrijfsprocessen binnen organisaties, die kan zijn uw volledige logistieke en administratie stroom van goederen, maar ook het implementeren en ontwikkelen van e-Learning door middel van het opzetten van uw eigen bedrijfs-academy.

Op het gebied van software richten wij ons op de volgende gebieden:
- Boekhouding en financiële dministratie (ERP)
- Logistiek: warehouse management en transport management (WMS en TMS), douane administratie en douane afhandelingen
- e-Learning: Learning Management Software (LMS) en content development software

Inmiddels zijn er vele bekende (software) pakketten ontwikkeld en met bekende merknamen zoals Profinad, Veemflex, eFront, AXS2MAIL, AXS2LMS, AXS2MAIL, Arche en Bellen met Daniëlle.
Spike Technology Europe heeft een gerespecteerde en gevestigde naam opgebouwd in verschillende landen in Europa in veel verschillende soorten bedrijven.
De kennis van alle medewerkers van Spike Technology Europe is altijd up-to-date en wij praten allen de taal van onze klant, zodat u kunt altijd rekenen op een solide antwoord.

Daarnaast leveren wij hardware zoals computers, servers en printers etc, en telecommunicatie oplossing, maar doen wij ook het beheer van uw volledige ICT infrastructuur.

Spike Technology Europe is uitgegroeid tot een organisatie waar u terecht kunt voor professionele software, telecommunicatie, een totale ICT-business-oplossingen.

Spike Technology Europe heeft inmiddels kantoorlocaties in Nederland, België, Frankrijk en Spanje maar is actief in meerdere landen in Europa.


Contactgegevens
Minervum 7164 B
4817 ZN Breda
T: 085-8884400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -