< Terug naar alle leden

Scheiden & Doorgaan Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Een scheiding is een emotioneel proces. Afscheid nemen van je partner! En als er kinderen bij betrokken zijn wordt de situatie nog gecompliceerder.

Uit elkaar gaan is dus geen makkelijke beslissing. Maar vaak is het ook een besluit waar bij de ene partij hier al maanden (jaren) mee bezig is terwijl de andere partij nog niets in de gaten heeft. Vandaar dat dit emotionele proces, waarbij de een al denkt "blijf ik hier wonen", de ander het moment van het gesprek "ik wil scheiden" nog emotioneel moet verwerken. Helaas is er geen goed moment te noemen om elkaar te vertellen dat je uit elkaar wilt gaan en zelfs gesprekken waarin beide partijen dit gevoel delen maakt de situatie niet makkelijker.

U moet van alles gaan regelen. Maar waar moet u beginnen. Wie is uw helpende hand in deze situatie en wie is in staat om u zodanig te begeleiden dat niet alleen uw scheiding correct wordt afgehandeld maar ook partijen in staat stelt om daarna weer door te gaan. Het emotionele proces verandert in letters en cijfers.


Contactgegevens
Vest 197
3311 TV Dordrecht
T: 085-4016416
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2010/2016
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -