< Terug naar alle leden

Inclusive Talent Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

✔ Mogelijkerwijs ervaart uw organisatie het ook dat vanwege de schaarste op de arbeidsmarkt het steeds moeilijker is om kwalitatief personeel te werven. Aan de andere kant is de agenda wellicht gevuld met verschillende activiteiten die samen met de openstaande vacature vechten om aandacht en prioriteit. Het aannemen van personeel stelt daarnaast allerlei eisen aan de organisatie en brengt (financiële) risico’s met zich mee. Wanneer dit niet optimaal gebeurd, is dat duur en komt het de continuïteit van de bedrijfsvoering niet ten goede.

✔ De perfecte match realiseren we door slimmer en (kosten)efficiënter te werven. Onder andere door de introductie van onze recruitment specialisten, real-time arbeidsmarkt- en recruitment data en een breed scala aan wervingsmiddelen. Zo hebben we bijvoorbeeld inzicht in de belangrijkste pullfactoren en arbeidsvoorwaarden. Maar ook data welke inzichten geven in welke apps, (vacature)sites en communities de doelgroep zich bevindt, wervingshaalbaarheid, concurrentie en meer. Hierdoor weten wij als geen ander wat de beoogde doelgroep beweegt, hoe zij bereikt kunnen worden en hoe de arbeidsmarkt eruitziet.

♽ Social Return on Recruitment ♽
Steeds meer organisaties en overheden hechten belang aan het creëren van meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wij vinden dit belangrijk. Een samenwerking met Inclusive Talent betekent niet alleen gegarandeerd nieuw en passend talent. Maar jouw organisatie doet (indirect) ook iets terug voor een ander. Je helpt namelijk talent met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarvoor meedoen op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Dit noemen wij social return on recruitment. Nieuwsgierig geworden naar ons verhaal en/of diensten? Bekijk dan onze website of stuur een bericht!

✆ 088-5061500
✉ info@inclusivetalent.nl
➭ www.inclusivetalent.nl


Contactgegevens
Kempenlandstraat 9 N
5262 GK Vught
T: 088-5061500
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000