< Terug naar alle leden

Groco Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Groco.nl is een modern internationaal handels- en agenturenbedrijf gevestigd in Nederland. Onze afnemers bevinden zich in diverse sectoren, branches en Europese landen. Gedegen lokale marktkennis en de inzet van marketing en verkoopactiviteiten waarborgen de continuering en groei van ons bedrijf.

Groco.nl is actief als im- en exporteur van een aantal geselecteerde merken, zoals Dozop en Expel en verzorgt hiervoor de distributie binnen haar netwerk. Groco.nl is eveneens actief als handelsagent voor meerdere fabrikanten van A-merken, ondergebracht in - Groco Agencies.

Groco Agencies

Groco Agencies is een professionele en proactieve intermediair tussen fabrikanten en haar afnemers. Wij ondersteunen beiden in het bereiken van doelen en het benutten van zakelijke kansen. In onze portefeuille vindt u gerenommeerde, internationale fabrikanten en merken waarmee wij in de meeste gevallen al jarenlang samenwerken. Binnen ons bedrijf bestaan korte communicatielijnen en er heerst een no-nonsense cultuur. Dit stelt ons in staat alert en flexibel te reageren op markt- en klantontwikkelingen.

B2B Handelsagent

Als handelsagent bouwt en biedt Groco Agencies samenwerkingsverbanden tussen fabrikanten en distributeurs. Wij bieden business partners onze kennis en expertise en een breed internationaal netwerk van professionals. Dit resulteert bij de partners in meer slagkracht en het efficiënter benutten van de dagelijkse in- en verkoop processen.

Toegevoegde waarde voor fabrikanten

Fabrikanten doen vooral waar zij goed in zijn: het ontwikkelen en produceren van producten. Dat is hun specialisme en kernactiviteit. Om producten aan de man te brengen worden verkopers ingezet. Echter niet alle fabrikanten willen of hebben een eigen verkoopteam. Of de verkoop richt zich voornamelijk op het land van productie, niet op afnemers in overige landen. Begrijpelijk, want het is een tijdrovend en kostbaar proces om ​​geschikte, betrouwbare en financieel gezonde klanten te vinden en aan te stellen. Groco Agencies kent haar lokale markten en biedt fabrikanten een solide steun met het opzetten of uitbreiden van een (inter)nationale klantennetwerk.

Toegevoegde waarde voor B2B klanten

Onze partners zijn gebaat bij betrouwbare producten die voldoen aan de eisen, behoefte en verwachtingen van de markt en de eindklant. Deze producten moeten daarnaast bijdragen aan de groei van omzet en winst. Groco Agencies biedt een assortiment kwaliteitsproducten van A-merken voor de dagelijkse werkzaamheden in en rond de werkplaats, met een doordacht prijsbeleid. Doordat Groco Agencies in direct contact staat met de (inter)nationale fabrikanten en de juiste personen, wordt op vragen en opmerkingen van klanten adequaat gereageerd, in de lokale taal.


Contactgegevens
Kapitein Rondairestraat 3
5015 BC Tilburg
T: 013-2070041
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -