< Terug naar alle leden

Oostendorp Autogroep Eindhoven Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Oostendorp Autogroep Eindhoven biedt alles onder één dak. Of je nu zzp'er, MKB-er of een grote multinational bent, wij bieden je mobiliteit in de breedste zin des woords.

Van koop, (short-)lease en verhuur tot onderhoud, reparatie, (ruit)schade, fietslease en laadpalen aan toe en alles op basis van een goed, eerlijk advies vooraf. Gewoon lekker op z'n Brabants dus!

Onze missie is dan ook niet voor niets: "Zorgeloos op weg naar jouw bestemming!" Dat begint al met onze gratis mobiliteitsscan die je perfect helpt bij het bepalen en het invullen van precies de juiste mobiliteit voor jouw bedrijf. Simpel, snel en effectief!

Waarom wij anders zijn dan andere mobiliteitsaanbieders? Wij houden het gewoon eenvoudig en simpel. Op z'n Brabants gezegd; "Gewoon goe geriggeld!" Of het nu gaat om één (bestel)wagen of een heel wagenpark, persoonlijke service, korte lijnen en één vast contactpersoon zijn standaard, voor iedereen.

Naast ons Toyota- en Suzuki-dealerschap in Eindhoven, beschikken we over een universele leasemaatschappij en zijn we binnen de groep, naast Toyota/Suzuki, ook officieel dealer van Mazda, Hyundai en Mitsubishi.

Loop eens binnen bij Oostendorp en ervaar onze gastvrijheid. Je bent van harte welkom!


Contactgegevens
Pietersbergweg 31
5628 BS Eindhoven
T: 040-3112000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 21
Jaaromzet: > €5.000.000