< Terug naar alle leden

Oostendorp Autogroep Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Voor de zakelijke klant biedt Oostendorp Autogroep alles aan onder één dak. Of je nu zzp'er bent, een MKB of een groot bedrijf hebt? Ze helpen je graag verder met fleetsales, autolease, autoverhuur en onze andere services.

BUSINESS & FLEET
Oostendorp Business & Fleet biedt een compleet aanbod binnen jouw mobiliteitsbehoefte. Zorgeloos op weg naar jouw bestemming, dat is de missie. Samen met specialisten kunnen ze samen met de gratis mobiliteitsscan helpen bij het invullen van de juiste mobiliteit. Je ontvangt nieuwe inzichten en krijgt een helder overzicht in de totale kosten van jouw auto of wagenpark. Simpel, snel en effectief!

AUTOLEASE
Persoonlijke service, korte lijnen en flexibele oplossingen voor het MKB. Altijd een passende oplossing. Dat is waar Oostendorp Autolease voor staat. Je kunt bij Oostendorp Autolease terecht voor leasing van alle automerken, een dienstenpakket op maat en uitstekende service.

AUTOVERHUUR
Bij Autoverhuur Zuid helpen we je vooruit met tijdelijke, flexibele mobiliteit. Gegarandeerd de oplossing die past bij jouw wensen. Autoverhuur Zuid is jouw regionale autoverhuurmaatschappij met vestigingen in Den Bosch en Uden.

Je bent van harte welkom om langs te komen bij een van de vestigingen. Het team werkt er iedere dag aan om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen. De merkspecialisten geven je graag eerlijk en helder advies bij de aankoop en onderhoud en ze maken het je graag zo makkelijk mogelijk.


Contactgegevens
Industrielaan 1
5405 AA Uden
T: 0413-242030
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: -
Jaaromzet: -