< Terug naar alle leden

BCK Holland Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

BCK Holland B.V. is een vooraanstaand producent van onder andere bandtransporteurs, modulaire kettingtransporteurs, rollenbanen en draaitafels en is gevestigd in Waalwijk.
Samen met zusterbedrijf Kramer & Duyvis, specialist op gebied van bochttransport systemen, is BCK is een dynamische en innovatieve onderneming. Een team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met engineering, productie en verkoop van BCK-producten en oplossingen.
Mede door specialisatie en het bewezen concept zijn de afgelopen jaren duizenden transportsystemen geproduceerd voor zeer uiteenlopende industrieën.

BCK Holland B.V. besteedt veel zorg en aandacht aan elke opdracht. Uitvoerig worden de gestelde eisen en de omgevingsfactoren besproken waarin de transportsystemen gaan functioneren. Vervolgens worden de transportsystemen geassembleerd conform de gewenste configuratie.

Maatwerk met standaard componenten resulteert in een korte levertijd, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Voor BCK Holland B.V. is iedere opdracht uniek.


Contactgegevens
Spuiweg 24
5145 NE Waalwijk
T: 0416-673880
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000