< Terug naar alle leden

Megami Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Megami. Voor merken die groot willen worden

Een groot bekend Japans kwaliteitsmerk herintroduceren op de Nederlandse markt. Met die uitdaging begon het avontuur voor Megami in 2009. En dat slaagde. Binnen enkele jaren was Toshiba het vierde televisiemerk in Nederland. Dat vroeg om meer.
Nieuwe namen volgden snel. Als importeur van consumentenelektronica wist Megami enkele mooie merken toe te voegen, waaronder televisies van Telefunken, Ecovacs robotstofzuigers en ClearPlex beschermfolie voor mobiele devices. Merken waarvoor Megami exclusief de sales en marketing verzorgt.

Ons succes zit in meer dan de producten en merken van Megami. Dat zit vooral in onze mensen. Een jong en energiek team. Bevlogen Brand Ambassadors, die anders durven te denken en zich niet conformeren aan wat gangbaar is in de markt. Ook de infrastructuur van moederbedrijf Amacom, The Amazing Company – is hierin een onmisbare factor.

De ambitie om te blijven innoveren is groot. Voortbordurend op onze successen verkennen we nieuwe, nog onbetreden paden. Nieuwe markten veroveren en merken groot maken: dat is wat ons drijft bij Megami. Want ook al zijn we al een tijd op weg, voor ons gevoel zijn we pas net begonnen.


Contactgegevens
De Tweeling 24a
5215 MC Den Bosch
T: 073-7676111
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -