< Terug naar alle leden

De ICT Ruyters Branche: ICT & Telecommunicatie, Netwerkbeheer

Bedrijfsomschrijving

De ICT Ruyters zijn dé oplossingsgerichte no-nonsense ICT-partner voor bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van 24/7 betrouwbare, (complexe) ICT-omgevingen. Optimaal georganiseerd, goed geoutilleerd en op-en-top beveiligd. Daarbij gebruikmakend van state of the art datacenters.

Dienstenpakket. De ICT Ruyters bieden een samenhangend totaalpakket voor elke zakelijke ICT-omgeving. We leveren, installeren en configureren alle benodigde hard- en software die bijdragen tot een optimaal functionerende en veilige werkomgeving.

De ICT Ruyters zijn tot in hun DNA doordrongen van het belang van goed klantcontact. Als team en bedrijf ligt onze focus op klantbelang en uw bedrijfscontinuïteit. Onze superieure technische expertise weten we steeds te koppelen aan een aangename menselijke maat: we communiceren helder, begrijpen de vraag waar relaties mee worstelen en ontwikkelen en implementeren – in antwoord daarop – pasklare gebruiksvriendelijke oplossingen.

De ICT Ruyters kenmerken zich door vergaande expertise en dienstverlening van hoog niveau. We kennen het belang van perfectionisme en doelgerichtheid. Volgen trainingen om ons vakmanschap te vergroten. En integreren de jongste ICT-ontwikkelingen in onze aanpak, waar u als opdrachtgever direct van profiteert.

De waardering. De installatie en het beheer van eigentijdse ICT-voorzieningen vereisen vaak bij herhaling investeringen in tijd en energie. De ICT Ruyters worden zowel gewaardeerd vanwege het leveren van topkwaliteit dienstverlening en oplossingen, als vanwege het goed stroomlijnen van processen en de heldere communicatie daarover. Als relatie ervaart u steeds opnieuw dat De ICT Ruyters niet voor een “quick win” gaan, maar voor een aangename lange termijn relatie.


Contactgegevens
Minervum 7068 B
4817 ZK Breda
T: 076-8880010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -