< Terug naar alle leden

Akihary Coaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Als vitaliteitscoach houd ik mij bezig met de drie facetten van vitaliteit: voeding, beweging en beleving. Het in balans houden van deze aspecten, zorgt ervoor dat je de fysieke, mentale en emotionele vrijheid hebt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van het leven te verhogen. In mijn werk als vitaliteitscoach streef ik ernaar jou de juiste handvatten aan te reiken, zodat jij de maximale capaciteit uit jouw leven kunt halen.
Wat houdt dat concreet in?

Ik ben docent, spreker, personal trainer en voedingsdeskundige. Gevestigd in Eindhoven, maar werkzaam door het hele land!

Als docent geef ik de cursus "Vitaal achter je bureau!". Waarbij het onderwerp stress centraal staat. Wat is stress, hoe werkt dat in het lichaam en welke tools zijn er om met stress om te gaan. Daarnaast spelen voeding en beweging een hele belangrijke rol in samenhang met stress. Uiteindelijk zorgt het verminderen van stress (met welke tools dan ook) ervoor dat je vitaler achter je bureau zit. En dat na slechts drie dagdelen!

Overig:
-Het geven van workshops, zoals "Lekker in je vel" waarin de elementen beleving en voeding centraal staan.
- Het geven van presentaties voor grote en kleine groepen. Hierin kan topsport centraal staan, maar ook vitaliteit. Ook geef ik presentaties waarin ik de vergelijking maak tussen het bedrijfsleven en topsport. Het leren omgaan met stress, of het stellen van doelen zijn ook onderwerpen die aan bod (kunnen) komen.
- Het verzorgen en organiseren van evenementen zoals: "Vitaal Vergaderen."
- Het geven van (hardloop)clinics voor bedrijven, maar ook voor andere sportverenigingen.
- Tot slot ben ik ook werkzaam als personal trainer.


Contactgegevens
Oude Kerkstraat 2B
5525 AV Duizel
T: 06-21592551
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -