< Terug naar alle leden

LeatherBeLove Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

Leatherbelove.com biedt u een nieuwe beleving op het gebied van online shopping.

Passie en vakmanschap staan bij ons centraal. Wij streven ernaar om producten aan te bieden die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt.

Een riem is reeds sinds eeuwen een product dat vooral bekend staat als functioneel. Leatherbelove wil met diverse collecties heren en dames riemen laten zien dat een riem, naast functioneel, een prachtige accessoire is waarmee men de outfit en look, extra klasse en uitstraling kan geven. Een riem afgestemd op de schoenen, kleurencombinaties van de kleding en accessoires zoals armbanden en tassen maken uw look compleet.

Alle producten verkrijgbaar op leatherbelove.com worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Vakmanschap staat hierbij centraal. Door het leder op ambachtelijke wijze te bewerken, wil men de familietraditie van ambachtelijk vakmanschap in ere houden. De combinatie van kwaliteit en vakmanschap maken de merken van Leatherbelove.com bijzonder.

Er wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen die zoveel mogelijk eerlijk en op ecologisch natuurlijke wijze bewerkt zijn:
- stikgaren op natuurlijke wijze geproduceerd
- nikkelvrije gespen (miniem bewerkt met chemische producten)
- divers leder op natuurlijke wijze gelooid (methode: boomschors)

Het streven naar milieubewuste en duurzame productie van hoogwaardige riemen en lederwaren op basis van eeuwenoude ambachtelijke lederbewerking maken de producten op leatherbelove.com uniek.


Contactgegevens
Industrieweg 36c
5145 PV Waalwijk
T: 0416-760045
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -