< Terug naar alle leden

Brainport Industries Campus Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Op Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.

Vooraanstaande kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven zullen op Brainport Industries Campus samenwerken om ideeën te realiseren en business cases te ontwikkelen. Hier wordt the next generation van de hightech maakindustrie opgeleid in een state of the art werk- en leeromgeving. Brainport Industries Campus is het thuisfront voor vergaande samenwerkingsverbanden tussen toeleveranciers, specialistische bedrijven en innovatieve onderwijs- en kennisinstellingen.

Bakermat van open innovatie
Brainport Industries Campus wordt de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers samen innoveren en produceren. Hier delen de meest succesvolle bedrijven hoogwaardige faciliteiten, zoals cleanrooms, flexibele productieruimtes, magazijnen en geavanceerde voorzieningen. Hier presenteren ze samen als één showcase aan hun (inter)nationale klanten.


Contactgegevens
BIC
5657 BX Eindhoven
T: 040-7512424
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: -
Jaaromzet: -