< Terug naar alle leden

Küppers & Odekerken Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

DE ADVOCAAT IN BREDA BIEDT U DE OPLOSSING WAAR U OP LANGE TERMIJN MEE VERDER KUNT
Staat u voor een scheiding waarbij kinderen, uw onderneming(en) of vermogens betrokken zijn? Zit u met een nalatenschap die verdeeldheid zaait? Een gemakkelijke oplossing bestaat dan niet. De beste wel. Dat is de oplossing waar u op de lange termijn mee verder kunt .

Waar kunt u de advocaat uit Breda voor inschakelen?
Küppers & Odekerken advocaten kunt u inschakelen als:
* Echtscheidingsadvocaat
* Advocaat die u bijstaat in alimentatie en verdelingszaken of andere kwesties na een scheiding
* Echtscheidingsmediator
* Erfrechtadvocaat
* Nalatenschapsmediator
* Coach of juridisch adviseur
* Wanneer u een second opinion wilt

Alle zaken waarbij mensen, gevoelens en (familie)relaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken een oplossing met oog voor de toekomst. Een manier waardoor iedereen weer verder kan. Dat is waar wij als advocaat in Breda in geloven. Als betrokken advocaat in Breda begeleiden wij u uiteraard gedurende het gehele proces, maar ook daarna. We plannen een vrijblijvend evaluatiegesprek in om uw huidige situatie in kaart te brengen. Hoe gaat het met u na de procedure en waar loopt u eventueel nog tegenaan?

Een oplossing op maat
Elke scheiding is anders. Daarom bieden wij geen standaard oplossing, maar enkel een duurzame oplossing op maat. We kijken naar de gehele situatie en alle betrokkenen. Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen de scheiding. We scheppen rust in uw hoofd door scenario’s door te spreken en zijn kraakhelder over het proces én de financiën. We nemen precies zoveel tijd als voor u nodig is. Zonder omwegen worden uw opties in kaart gebracht. Vrijblijvend. Want als we érgens in geloven bij Küppers & Odekerken advocaten, dan is het wel uw kans op geluk.


Contactgegevens
Ginnekenweg 185
4835 NA Breda
T: 076-5611265
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -