< Terug naar alle leden

GTV totaaloplossing in elektrotechniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

GTV biedt u totaaloplossingen in elektrotechniek. Wij zijn gespecialiseerd in panelenbouw, kabelconfectie en assemblage van elektrotechnische en mechanische componenten.

Omdat we verschillende disciplines onder één dak hebben, zijn wij uw partner als het gaat om de bouw van schakel- en besturingskasten, verdeelinrichtingen, de configuratie van besturingssoftware, assemblage van losse componenten en het volledig op maat maken van kabelaansluitingen. Voor u kunnen we complete projecten verzorgen, van ontwerp tot realisatie. Onze engineers bedenken en ontwikkelen complexe elektrotechnische oplossingen voor klanten in uiteenlopende branches. De werkzaamheden van GTV variëren van het aanpassen van een enkel schroefje tot de montage van een serie complete besturings- en schakelpanelen. Denk aan pompbesturingssystemen, verdeelinrichtingen, vitrines, koelingen, voedingskasten en sensorkasten.

We combineren de losse componenten tot compleet werkende systemen die op locatie eenvoudig kunnen worden aangesloten. Plug & play dus. Alle producten worden uiteraard uitvoerig getest voordat ze verpakt en verzonden worden. GTV heeft haar processen zo flexibel ingericht dat we vrijwel iedere vraag snel en efficiënt kunnen oppakken. Dat kan gaan om de ontwikkeling van een enkele besturings- of schakelpaneel op maat maar ook om seriematige assemblage of kabelconfectie.


Contactgegevens
Rietveldenweg 30
5222 AR Den Bosch
T: 073-5130291
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -