< Terug naar alle leden

Van Oers Accountancy & Advies Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Van Oers Accountancy & Advies kenmerkt zich door de karakteristieke Van Oers-aanpak: betrokken, daadkrachtig en oplossingsgericht. Met vijf vestigingen in West-Brabant behoort Van Oers tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Vanuit deze vestigingen bieden we oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. We hebben de professionaliteit van een groot kantoor, maar de uitstraling van het kantoor om de hoek met een bourgondisch karakter. Harrie van Oers begon het kantoor in 1964 op basis van persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg. Dat is vandaag de dag nog steeds wat u van ons kunt verwachten.

Van Oers begeeft zich actief in de samenleving waarbij we oog hebben voor de wensen en eisen van klanten, regelgevers en het maatschappelijk verkeer. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons in te spannen voor diverse goede doelen.

Kantoor Oosterhout
In 1980 heeft Van Oers een vestiging in Oosterhout geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB-bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.


Contactgegevens
Europark 5
4904 SX Oosterhout
T: 0162-497060
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1964
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -