< Terug naar alle leden

Restaurant Uijttewaal Branche: Meeting management en horeca, Restaurant

Bedrijfsomschrijving

Geef je over aan een gastronomische avond
Aan de fraaie zuidrand van Breda strijk je neer voor een culinair avondje uit. Je geeft je over aan de gastronomie van de broers Uijttewaal: Sven kookt, Lars schenkt. Geen dag is er hetzelfde, want de twee laten zich graag leiden door de seizoenen en het weer. En door inspiratie die soms ook henzelf verrast. Geen vaste kaart dus, maar we overleggen graag wat uw wensen zijn.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide entrecote of voor lekker lang tafelen, we zetten onvergetelijke gerechten op tafel. Bij voorkeur begeleid door een smakelijk glas, want wijn en spijs trekken samen op. We schenken aandacht aan een zorgvuldig afgestemd arrangement, maar bieden ook álle wijnen per glas aan. Zelfs de meest exclusieve.

De topkwaliteit van zowel producten als de bereiding ervan spreekt voor zich. Concessies doen we niet. Maar het verschil maken we vooral met de opbouw van een uitgebalanceerd diner. Slow down and relax. In het ritme van een gastronomische avond herken je onze handtekening. Het menu is rond, de maaltijd is af.

Dat liefde door de maag gaat, beseffen de broers Uijttewaal als geen ander. Ons werk zit erop als mensen verliefd naar buiten lopen. Op elkaar en de herinnering aan een mooie avond.

Uijttewaal leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen en bijzondere arrangementen voor groepen, zoals een walking dinner. Ons restaurant is prima bereikbaar en u kunt een ontvangst bij ons combineren met activiteiten in het bos of de bruisende stad Breda. In goed overleg maken we er graag een onvergetelijke dag van.


Contactgegevens
Ulvenhoutselaan 96
4834 MH Breda
T: 076-5650970
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -