< Terug naar alle leden

Festival Circolo Branche: Non-profit, Cultuur

Bedrijfsomschrijving

Ieder jaar in de herfstvakantie strijkt Festival Circolo neer in het Leijpark in Tilburg. Doordat corona in 2020 roet in het eten gooide, krijgen we dit jaar een herkansing. Circolo maakt zich als één van de eerste openluchtfestivals van Nederland klaar voor een nieuwe festival-editie. Op donderdag 21 oktober trappen we het festival (zakelijk) af met de BOB Borrel als eerste te gast in de schitterende horeca tent op het festivalterrein.

Over Festival Circolo
Van 22 tot en met 31 oktober is het Tilburgse Leijpark het feeërieke podium van een bejubeld fenomeen: Festival Circolo. Vooraf start editie 2021 al vanaf 16 oktober met een spectaculair voorproefje in een gigantische silo op het voorterrein van Theaters Tilburg.
De stad kan zich opmaken voor een festival vol modern circus waarin bekende circusdisciplines gecombineerd worden met dans, theater, vormgeving en muziek. Het resultaat? Spraakmakende en opwindende totaalvoorstellingen die bezoekers bijblijven.
Het festival fungeert tevens als bijzondere ontmoetingsplek om zaken, circus én een culinair programma te combineren. Onthaal je relaties of trakteer je medewerkers (en eventueel hun gezinnen) op een verrassend anders-dan-anders programma.
Voor groepen bieden wij de mogelijkheid om vooraf aan een voorstellingsbezoek een drankje of hapje te nuttigen. Je kunt in overleg met ons kiezen voor diverse arrangementen, denk hierbij aan een lunch-, borrel-, of diner-arrangement. Neem voor vragen en meer informatie contact op met sandra@festivalcircolo.nl. Contactgegevens
Willem ll straat 49
5038 BD Tilburg
T: 06-41404431
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -