< Terug naar alle leden

GustoNL Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Onderscheidend!
GustoNL is de leverancier van een zeer uitgebreid (meer dan 1000 artikelen) assortiment van Italiaanse delicatessen, wijnen en dranken.

Wat wij eigenlijk doen is ernaar streven om zoveel mogelijk Nederlanders de Italiaanse eetcultuur en het Italië gevoel zoveel en zovaak mogelijk thuis en buiten de deur te laten beleven door middel van authentiek Italiaanse ingredienten.

Wij hebben in ons zeer brede assortiment diverse Italiaanse productlijnen waaronder het speciaal voor ons in Italië ontwikkelde 'Piccola Italia' lijn. Wij creeëren hiermee rust in uw bedrijf, door eenheid in verpakking en uitstraling. Een rustig maar overduidelijk Italiaans beeld in uw zaak waarin het voor de consument makkelijk en overzichtelijk wordt gemaakt in de keuze van zijn Italiaanse producten.

Alle delicatessen die wij in klein verpakking hebben, kunnen wij ook in grootverpakking leveren waardoor ons assortiment ook zeer geschikt en interessant is voor de betere horeca gelegenheden, cateraars en kookstudios.

Ambachtelijke en natuurlijke producten!
Omdat GustoNL al meer dan 12 jaar wekelijks direct uit Italië importeert, hebben wij een zeer breed assortiment, ambachtelijk bereid en betaalbaar. Wij zoeken altijd naar kleinere of middelgrote familiebedrijven die de specialiteiten van hun regio nog op originele wijze bereiden. Tevens letten wij bij de keuze van onze producenten ook op dat zij geen onnodige smaak- en kleurstoffen aan hun producten toevoegen, zodat wij een zo natuurlijk mogelijk product aan onze klanten kunnen bieden. Ook bieden wij een steeds breder gamma aan biologische en glutenvrije delicatessen aan.

Verrassend veelzijdig! Meer dan 800 Italiaanse producten!
Wij van GustoNL zijn continu op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn of waarvan de kwaliteit superieur is aan producten die wel al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. De Nederlandse consument stelt steeds hogere eisen aan haar Italiaanse ingrediënten en wij zorgen er dan ook voor dat wij met ons aanbod voortdurend hierop inspelen. Omdat wij veel contacten hebben door heel Italië en ook graag nieuwe dingen uitproberen kunnen wij u wekelijks verrassen met nieuwe Italiaanse lekkernijen!

GUSTONL; Altijd op voorraad en snel bij u in huis!
GustoNL groothandel richt zich vooral op delicatessenwinkels, speciaalzaken en de betere horeca. Met een ruim magazijn, kantoor en showroom in Tilburg en een uitgebreid gekoeld en ongekoeld transport netwerk is Gusto NL in staat om de klanten snel én correct te bedienen. Tevens hebben wij in ons pand de beschikking over een showroom waar u op afspraak onze producten kunt komen beleven!


Contactgegevens
Kapitein rondairestraat 3
5015 BC Tilburg
T: 013-5361564
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -