< Terug naar alle leden

MOT opleiden en trainen Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

MOT is al jaren de specialist op het gebied van opleidingen over tijdelijke verkeersmaatregelen.

Onze cursussen zijn voor werknemers die zelfstandig verkeersmaatregelen plaatsen, die verkeersmaatregelen voorbereiden of die verkeersmaatregelen controleren.

De eigen praktijk en ervaringen van de cursist is het uitgangspunt van onze cursussen.

De veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker staat bij ons altijd centraal. Hoe kun je zo veilig mogelijk werken en voldoen aan de geldende Richtlijnen.

Wij spelen in op de behoefte van bedrijven om steeds efficiënter op te leiden. Wij hebben samen met onze cursisten een eLearning “Veilig werken aan de weg” ontwikkeld waardoor op een efficiënte manier de lesstof wordt aangeboden. Onze cursusmogelijkheden zijn dus of alleen een docent, of alleen de eLearning of de docent met de eLearning (Blended Learning)

MOT heeft als organisatie ook al vele jaren zitting in de CROW Commissies CROW Publicatie 96 a en b. Onze kennis en ervaringen stellen wij graag te beschikking bij de ontwikkelingen van deze CROW Richtlijnen.

Onze organisatie MOT onderzoek en advies verzorgt werkplekinspecties. Van deze controles worden rapporten en een advisering opgemaakt.


Contactgegevens
IJsvogel 1
5221 HG Den Bosch
T: 073-6313066
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -