< Terug naar alle leden

Cimt Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Als onafhankelijke en gewaardeerde partner voor data management hebben wij al meer dan 100 bedrijven, multinationals en overheidsinstanties in Nederland en Duitsland mogen begeleiden. Op basis van onze ervaring en diepgaande domeinkennis leveren wij strategisch advies en geïntegreerde oplossingen gebaseerd op innovatieve technologieën.

Onze competentie wordt gevormd door onze partners en senior consultants met ruime ervaring in management en IT-consulting en hoog gekwalificeerde talenten die ons team als afgestudeerden of als young professionals versterken.
Onze know-how in verschillende industrieën is ontstaan uit duurzame samenwerking met onze klanten – stuk voor stuk leiders in hun branches.

Ons hoofddoel is het leveren van excellente oplossingen, zowel in termen van kwaliteit als ook in termen van service. Naast onze vakkundigheid op technologisch gebied zijn we trots op onze voortreffelijke reputatie als adviespartner in architectuurvraagstukken en transformatieprojecten.

Omdat data- en applicatie integratie de kern vormen van informatie management, zijn de services die cimt verleent gebaseerd op deze fundamentele componenten.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
T: 073-3030458
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -