< Terug naar alle leden

Bouwbedrijf van Gijsel Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Bouwbedrijf van Gijsel B.V. uit Diessen is een van oudsher gekend bouwbedrijf, dat zijn sporen in de regio Diessen ruimschoots heeft verdient. Traditie in kwaliteit geeft de doelstelling van het bedrijf het beste weer. Bij Bouwbedrijf van Gijsel B.V. beschouwt men het als een uitdaging, te voldoen aan de hedendaagse hoge eisen die gesteld worden. Door architecten, overheden en opdrachtgevers.

Met voortschrijdend inzicht op het gebied van duurzaamheid, worden persoonlijke en gemeenschappelijke wensen op het gebied van woon- en werkcomfort vervuld in een bouwconcept dat tegelijkertijd voldoet aan de bouwnormen van de toekomst. Met een doordachte calculatie en een transparante werkwijze weet Bouwbedrijf van Gijsel ruimte te behouden voor innovatieve oplossingen en maatwerkconstructies. De ideale partner voor het realiseren van de ideale woon-, werk- en leefomgeving, nu en in de toekomst.

Meegaan met de moderne tijd en meedenken over ontwikkelingen, zijn belangrijke criteria voor de bedrijfsvoering. De werken worden gerealiseerd, van A tot Z. Door gekwalificeerd eigen personeel, een eigen machinale werkplaats en betrouwbare onderaannemers.

Naast tradioneel bouwen biedt Bouwbedrijf van Gijsel B.V. in samenwerking met zijn vaste onderaannemers nog meer.

Wij zetten onze extra diensten voor u op een rij:

- Sloop-en grondwerk. - Loodgieterswerk. - Stucadoorwerk. - Elektrawerk.

- Schilderwerk. - Metaalconstructiewerk. - Tegelwerk.

Bovendien is Bouwbedrijf van Gijsel B.V. aangesloten bij Bouwend Nederland, BouwGarant en is VCA* gecertificeerd. Ook zijn wij ge-certificeert, zodat wij vakmensen op mogen leiden.


Contactgegevens
Rijtseweg 23
5087 BJ Diessen
T: 013-5041564
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1886
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -