< Terug naar alle leden

Bottomlines Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Bottomlines maakt ondernemen fantastisch.
We helpen je groeien vanaf de start, helpen jou bij tussentijdse financiering en bereiden jouw bedrijf voor op een eventuele exit!

Echt succesvol ondernemen is lastig wanneer je niet over de juiste actuele informatie beschikt. Zo bleek uit gesprekken met tal van ondernemers. Het waren net die gesprekken, die aan de wieg van Bottomlines hebben gestaan.


Ondernemers zijn te veel tijd kwijt met het verzamelen en managen van deze informatie. Het begint al bij de boekhouding. Een trage boekhouder, accountant of ondernemers die met grote tegenzin zelf met de boekhouding aan de slag gaan. Het schiet allemaal niet op.

Eigenlijk willen bedrijven allemaal hetzelfde. Met zo min mogelijk inspanning weten waar ze staan, waar ze zouden moeten staan en waar ze naar toe moeten. Bovendien heeft een ondernemer helemaal geen trek in allerlei adviseurs en dikke rapporten.

Bottomlines helpt ondernemers met het vertalen van hun doelstellingen in hapklare actuele geautomatiseerde informatie waar je als bedrijf direct iets mee kunt. Zo wordt ondernemen fantastisch!

Dat we daarbij jouw financieel huis bouwen spreekt voor zich. Om het nog makkelijker te maken ondersteunen wij je bij het online regelen en automatiseren van je boekhouding en administratie. Dit doen we met de laatste stand van de technologie.

Je krijgt van ons een buddy of sidekick die je helpt bij het inzichtelijk maken van je cijfers en die je helpt met het uitvoeren van jouw bedrijfs- en financiële strategie.

Dankzij onze achtergrond in accountancy, finance, e-commerce, sales en marketing, maar ook omdat we zelf ondernemingen hebben opgezet en geleid, zijn we voor elke ondernemer de ideale buddy en backoffice. We ondersteunen ondernemingen in Nederland en België in abonnement vorm. Hoe we te werk gaan laten we je graag zien, bij ons in de Gruyterfabriek in Den Bosch.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
T: 073-3030880
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000