< Terug naar alle leden

Linq Systems Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Onze Niko Helm Hellas S.A. railsystemen zijn van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Linq Systems b.v. kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen.

Wij beschikken over een ruime voorraad in Nederland waardoor wij snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit de fabrieken ontvangen wij wekelijks nieuwe voorraad aanvullingen. Mocht u ondanks ons uitgebreide assortiment railonderdelen niet het gewenste product of oplossing kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons ons op. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst vinden wij altijd een oplossing.

ENGINEERING
Veel van onze industriële railsystemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen.

Door onze eigen engineering zijn wij in staat om snel oplossingen te bedenken voor uw situatie.

Wij werken met professionele 3D tekenprogramma’s zodat wij snel een railsysteem kunnen visualiseren. Daarbij komen aandachtspunten snel aan het licht en krijgt u als klant een goede indruk hoe het systeem eruit gaat zien. Deze tekeningen vormen dan ook de basis voor de verdere productie, assemblage en montage up uw lokatie.

Onze kracht zit in onze creatieve manier om samen met u oplossingen te bedenken.

PROJECTEN
Natuurlijk kunt u uw project geheel bij ons uitbesteden. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.Wij kunnen samen met u een goede oplossing bedenken welke past binnen uw budget.

Daarna zorgen wij voor de tekeningen, productie en levering van de onderdelen. Daarna gaan wij uw railsysteem monteren, testen en volgt de oplevering.

GROOTHANDEL
Linq Systems BV is de enige importeur van o.a. NIKO HELM HELLAS SA , Deyle in de Benelux.

De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk, midden in Brabant tussen Breda en ’s-Hertogenbosch.

Onze groothandel bied ruime lokale voorraden en de wekelijkse leveringen vanuit onder andere Griekenland zorgen voor een constante aanvoer van Railsystemen & Techniek voor de Benelux, welke vanuit het Waalwijks magazijn in de 24-uur distributie worden uitgeleverd.

Of het nu gaat om enkele gordijnrunners in een doosje of bundels rails van een paar ton, wij verzenden dagelijks met diverse transportbedrijven.


Contactgegevens
Zinkerweg 9
5145 NL Waalwijk
T: 0416-651999
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -