< Terug naar alle leden

Bumbal Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Bumbal is eenvoudig te gebruiken transportsoftware voor het (automatisch) maken van bezorg/service afspraken, (automatische) planning en track & trace. Bumbal is bij uitstek geschikt voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en service-organisaties met eigen voertuigen en/of uitbesteed transport. Onder andere voor bezorging/bezoek waar een klant daadwerkelijk voor aanwezig moet zijn, denk bijvoorbeeld aan producten zoals (tuin-) meubels of witgoed of service-, installatie-, montagebezoeken.


De naam Bumbal en het logo is dan ook bewust gekozen. Bumbal is een verbastering van Bumblebee, de hommel. Bijen en hommels staan bij uitstek voor een duurzame wereld, ze werken organisch en slim samen en vrij vertaald is de hommel natuurlijk de vrachtwagen onder de bijen. We hebben daarbij nadrukkelijk voor een vrolijke hommel gekozen omdat Bumbal je werk makkelijker maakt en daar word je blij van!

In onze optiek kun je juist met eenvoudige maar wel slimme software significant bijdragen aan het terugdringen van loze kilometers met daarbij ook direct versterking van service richting klanten. Dit is ook precies wat Bumbal doet. Met Bumbal maak je direct juiste afspraken met klanten, plan je slim met geavanceerde rit- en route planningsoftware, volg je handig de status op de dag van uitvoering en heb je direct een digitale registratie van aflevering.

Missie
Stoppen van kilometerverspilling.

Visie
In de toekomst rijdt geen enkel voertuig onnodig rond. Bumbal zorgt via gemakkelijke software voor perfecte klantafspraken en grip op vervoer.


Contactgegevens
Nieuwlandstraat 48
5038 SP Tilburg
T: 013-2201600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -