< Terug naar alle leden

Vue Cinemas Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Vue Nederland is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment.

Vue Nederland heeft 21 bioscopen in 20 steden. Vue Nederland is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Vue Nederland heeft twee Dolby Cinema's, gevestigd in onze bioscopen in Eindhoven en Hilversum.
Dolby Cinema zorgt voor een complete ervaring in de bioscoop met intenste beelden, meeslepend geluid en een innovatief design.

Het is de missie van Vue Nederland om de beste keuze in content te leveren gecombineerd met de beste technologie in de beste omgeving. Groei en innovatie zorgen voor een continue ontwikkeling en verbetering van de big screen entertainment ervaring. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

Zakelijk kunt u bij Vue terecht voor bedrijfspresentaties en personeelsuitjes. Een productpresentatie op het grote witte doek voor uw klanten? een besloten filmvoorstelling voor uw personeel? een uitgebreide vergaderdag met lunch/diner en aansluitend een film? dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de velen bij Vue. neem voor vragen en offertes vrijblijvend contact op met j.boogers@vuecinemas.nl


Contactgegevens
Jan Heinstraat 4 B
5211 TD Den Bosch
T: 06-11789146
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1932
Vestigingen: 21
Jaaromzet: -