< Terug naar alle leden

Staffplanning Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Uw recruitment serviceprovider

Bij Staffplanning zijn we altijd met de toekomst bezig. Regeren is vooruitzien immers en dat geldt zeker voor de tijdelijke en structurele invulling van vacatures. Dit is sinds 1979 het werkgebied van Staffplanning. Met een geheel eigen(wijze) kijk op het vak HR-dienstverlening, staan we opdrachtgevers continu terzijde bij het optimaliseren van hun HR-proces.

Zorgen voor continuïteit
Groei is de norm voor vrijwel elke onderneming en dat vraagt om continuïteit. Staffplanning helpt opdrachtgevers daarom bij de invulling van de groeiende vraag naar commercieel, administratief, financieel en technisch talent bij voornamelijk technisch ingestelde bedrijven. Dat doen we via Werving & Selectie, Detachering en steeds vaker via Recruitment as a Service (RaaS).

Anders dan anderen
Staffplanning is eigenwijs. En daar zijn we trots op. Keer op keer de optimale match realiseren, betekent voor ons ook onconventionele oplossingen bedenken. Zo doen we er alles aan om tegemoet te komen aan de vergaande wensen van kandidaten. Ook als dat ten koste gaat van onze marge, bijvoorbeeld door extra vrije dagen mogelijk te maken. Wij zijn ons ervan bewust dat voor de huidige generatie millennials well-being en work/life balance cruciale arbeidsvoorwaarden zijn. En daar doen we iets mee dus.


Contactgegevens
Stationsplein 2
5211 AP Den Bosch
T: 073-7505000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: -
Jaaromzet: -