< Terug naar alle leden

GuruFix Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Een Smartphone of Tablet kost vaak veel geld om aan te schaffen. Het is dan ook altijd erg vervelend wanneer hij per ongeluk uit je handen glipt en op de grond valt. Met een beetje geluk is er niets aan de hand. Helaas kan het ook zomaar zijn dat er een grote barst in je scherm zit of dat het product anderszins niet goed meer functioneert.

Veelvoorkomende defecten zijn een slecht of niet functionerende luidspreker, batterij of knoppen (zoals de lock- of homebutton).
Dit is vaak heel vervelend want het kan veel geld kosten om ze te laten
repareren. Daarnaast ben je ze vaak ook nog eens voor een lange tijd kwijt en moet je een oude telefoon lenen van een vriend(in). Vervolgens zit je weken opgescheept met een oude Nokia zonder je telefoonnummers, WhatsApp en Facebook.
Als ervaringsdeskundigen weten wij hoe vervelend dit kan zijn.
We besloten te bekijken hoe dit anders kon en zo zijn we begonnen met
GuruFix. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Apple, Samsung, OnePlus en Sony producten zijn wij in staat snel, vakkundig en goedkoop uw smartphone of tablet te repareren. We voltooien de reparatie binnen één dag tegen het laagste tarief in de regio.

Bent u verzekerd? U krijgt van ons altijd een bon mee welke kan worden opgestuurd naar de verzekering.

Wanneer u handig bent met technische apparatuur is het ook mogelijk om uw iPhone, iPad of iPod zelf te repareren.

In de iPhoneGuru en SamsungGuru webshops vind u alle benodigdheden om uw kapotte Apple- en Samsung-product zelf te repareren. Bij eventuele vragen kunt u terecht op Social Media, mail of telefoon.

Wij rekenen geen montage en onderzoekskosten. Kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan kost het ook niets.

TAGS:
iphone reparatie rosmalen, iphone reparatie den bosch, ipad reparatie rosmalen, ipad reparatie den bosch, ipod reparatie rosmalen, ipod reparatie den bosch, galaxy reparatie rosmalen, galaxy reparatie den bosch, iphone laten maken, rosmalen, den bosch


Contactgegevens
Venstraat 46
5241 CG Rosmalen
T: 073-8888811
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -