< Terug naar alle leden

Polyfluor Plastics Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Al ruim 35 jaar heeft Polyfluor Plastics ervaring op het gebied van verkoop en advies van duurzame, corrosiebestendige en hoogwaardige fluorkunststof producten aan de industrie.

Onze productspecialisten en engineers geven u optimaal advies over de mogelijkheden van slangen, hogedruk(gas)slangen, cleanroom tubing, PTFE/glas tapes & banden, corrosiebestendige bekleding/coating alsmede halffabrikaten en gemachineerde delen volgens uw specificatie uit fluorkunststof materialen als PTFE, FEP, PFA, PEEK, ECTFE en PVDF.

Toepassingsgebieden van onze producten zijn zeer uiteenlopend en bevinden zich ondermeer in de proces- en Electrotechnische industrie, de Medische industrie, Farmacie, het Gastransport, de Automobiel industrie, alsmede Verpakking&Voedingsindustrie en de Lucht- en Ruimtevaart.

Polyfuor Plastics levert aan een palet van gerenommeerde (inter)nationale bedrijven die ieder hun wensen hebben op een specifiek terrein van de diverse fluorpolymeer technieken.

Polyfluor Plastics bv is een leverancier van fluorkunststofproducten die oplossingen biedt aan de maakindustrie. Wij leveren producten van een hoog kwaliteitsniveau aan onze afnemers. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking met onze relaties en willen wij hiernaast een inspirerende werkomgeving bieden aan onze medewerkers.

Betrouwbaarheid, professionaliteit en duurzaamheid zijn uitgangspunten voor ons handelen. Wij willen beschouwd worden als
dé fluorkunststof specialist.

Vrijwaring
Polyfluor Plastics bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website van Polyfluor Plastics. Hoewel de inhoud van deze site met zorg is samengesteld kan Polyfluor Plastics niet uitsluiten dat bepaalde informatie op deze site onjuistheden en/of typefouten bevat.

Zolang Polyfluor Plastics geen ernstige nalatigheid kan worden verweten wijst Polyfluor Plastics iedere vorm van aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect voortvloeiend uit eventuele onjuistheden, typefouten of onvolledigheden op de site af. De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de specificaties van producten. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaar. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.


Contactgegevens
Minervum 7006
4817 ZL Breda
T: 076-7920000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000