< Terug naar alle leden

Faes Group Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Faes Group ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor een deel bestaat de klantenkring uit bedrijven die actief zijn op het gebied van nano- en medische technologie, zoals ASML, Medtronic en Philips. Een andere grote klant is het Ministerie van Defensie. Al deze organisaties moeten vaak zeer kostbare en gevoelige onderdelen vervoeren, onder soms extreme omstandigheden. Faes Group denkt met hen mee en ontwikkelt geavanceerde verpakkingsoplossingen.

Om te garanderen dat een product in goede staat op de bestemming aankomt, dient niet alleen de verpakking zelf maar ook het verpakkingsproces geoptimaliseerd te worden. Met behulp van speciaal hiertoe ontwikkelde web applicaties instrueert Faes Group bedrijven hoe zij hun producten veilig en efficiënt kunnen verpakken. Op deze manier wordt jarenlange ervaring en opgebouwde kennis met klanten gedeeld en in de praktijk toegepast.

Alle expertise omtrent verpakkingen, van engineering en productie tot consultancy en software, bevindt zich bij Faes Group onder één dak. Hiertoe is de organisatie verdeeld in drie business units: Faes Cases voor een snelle en efficiënte productie van duurzame verpakkingen, FPC als dienstverlenende tak voor verpakkingsadvies, ontwikkeling en/of implementatie en SKB Europe voor de distributie van hoogwaardige aluminium en kunststof koffers en kisten.

Hoewel alle business units over eigen specialisaties beschikken en ze ieder specifieke markten en doelgroepen bedienen, staan ze niet helemaal los van elkaar. Juist door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen zij snel schakelen en samen brede service leveren. Niet voor niets heeft Faes Group een sterke marktpositie in Europa weten te veroveren op het gebied van duurzame verpakkingen.


Contactgegevens
Hamelendijk 2
5541 RA Reusel
T: 0497-389070
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000