< Terug naar alle leden

Faes Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Faes, The Packaging People
Slim verpakken is een kunst. Bij Faes zijn we al meer dan 30 jaar gefascineerd door de vraag hoe we waardevolle of kwetsbare producten het best kunnen verpakken. Verpakking als product en als proces: we geloven nog steeds dat het elke keer beter kan. Met kennis, ervaring en creativiteit maken we oplossingen écht passend. Door ‘out-of-the-box’ te denken, komt de inhoud optimaal tot zijn recht, en verloopt het verpakkingsproces efficiënter, praktischer, duurzamer en soepeler. Het geheim van maatwerk is een perfecte samenwerking.

Faes is vanuit de Brainport regio internationaal actief in value-driven marktsegmenten. We werken rechtstreeks voor relaties als ASML en toeleveranciers, Ministerie van Defensie en Philips Healthcare. Via een netwerk van partners leveren we diverse merken koffers en kisten door heel Europa.

Faes, ooit begonnen als een flightcase bouwer, is een alleskunner op het gebied van industrieel verpakken. Het team van Faes vormt samen ‘The Packaging People’, een groep experts met jarenlange ervaring in maatwerkverpakkingen, verpakkingsdiensten en verpakkingsmanagement. Met welke passende oplossing kunnen we jou helpen?


Contactgegevens
Hamelendijk 2
5541 RA Reusel
T: 088-0234300
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000