< Terug naar alle leden

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Branche: Zakelijke dienstverlening, Deurwaarderskantoor

Bedrijfsomschrijving

Ieder zijn deel, ieder zijn recht, ieder zijn kans
Rosmalen Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever én debiteur. Wij hebben oog voor de belangen van de debiteur en zijn terughoudend met het nemen van kostenverhogende maatregelen. Ook leggen wij de debiteur uit wat zijn of haar rechten zijn. Wij doen dit alles zonder afbreuk te doen aan de behoeften van de opdrachtgever. U kunt uw vordering dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig & respectvol.

Historie
Rosmalen Gerechtsdeurwaarders is in 1971 opgericht door Wil Rosmalen en vanaf dat moment uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. In 2008 is Wil Rosmalen afgetreden als directielid, maar zijn naam wordt nog altijd met trots gedragen en uiteraard is hij nog nauw betrokken bij de organisatie.

Kwaliteit
Een gerechtsdeurwaarder moet voldoen aan de kwaliteitsnormen die staan omschreven in de Gerechtsdeurwaarderswet van 2001. Er worden hoge eisen gesteld aan de gerechtsdeurwaarders met betrekking tot onpartijdigheid, geheimhouding, informatieplicht, scholing en tuchtrecht. Bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders, onderdeel van de Rechtbank Amsterdam, kunnen klachten over gerechtsdeurwaarders worden ingediend. Het Bureau Financieel Toezicht houdt, als onafhankelijke instantie, toezicht op de cliëntengelden van gerechtsdeurwaarders.


Contactgegevens
Stadionstraat 26
4815 NG Breda
T: 076-5223750
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1971
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -