< Terug naar alle leden

Van Dongen & Partners Branche: Zakelijke dienstverlening, Deurwaarderskantoor

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een gerenommeerd deurwaarderskantoor dat door haar jarenlange ervaring in de incassobranche een serieuze speler op de incassomarkt is. Door ons team van incassospecialisten, waaronder gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerk(st)er(s) verzorgen wij uw debiteurenbeheer van A t/m Z. Onze specialisten zullen met hun inzet, ervaring en kennis er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw openstaande vorderingen op een correcte, snelle en effectieve manier zullen worden geincasseerd.

Wij verzorgen de incasso werkzaamheden, maar ook de gerechtelijke procedures en eventuele beslagleggingen. Uw grote voordeel hierbij is dat wij alles in eigen hand hebben en derhalve geen andere partijen dienen in te schakelen. Hierdoor blijft de communicatie helder en zijn de lijnen kort. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw landelijke debiteuren, waarbij het niet uitmaakt of uw debiteur bij u om de hoek woont of aan de andere kant van Nederland.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel! Wij passen ons aan aan uw wensen. Indien u wilt dat wij uw debiteuren hard aan pakken dan doen we dat, maar als u uw debiteur als klant wil houden dan kunnen we deze debiteur subtieler aanpakken waardoor de zakenrelatie gehandhaafd blijft.

Door onze samenwerking met een landelijk dekkend netwerk van gerechtsdeurwaarders kunnen we u een landelijk netwerk aanbieden, waardoor u met onze dienstverlening geen andere partij meer nodig heeft voor uw creditmanagement.


Contactgegevens
Bouwlingplein 44
4901 KZ Oosterhout
T: 0162-480210
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -