< Terug naar alle leden

OCC Crossmedia Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

OCC Crossmedia is dé partner voor al jouw communicatievraagstukken en verzorgt zowel jouw online als offline visitekaartje, van drukwerk tot websites. Samen met jou zetten we ons 24/7 in om jouw merk nog sterker te maken door creatieve ideeën tot leven te brengen. Het inzetten van het juiste communicatiemiddel op het juiste moment en op de juiste wijze: dat is onze kracht.

CREATIVE BRANDING AND INTERNET AGENCY
De drijfveer van OCC Crossmedia is jou volledig ontzorgen op het gebied van Concepts, Print & Online Media. Iedere dag gaan wij met veel passie en plezier aan de slag om alles uit jouw online en/of offline visitekaartje te halen. Van het design en het bewaken van jouw huisstijl, uniek drukwerk, een opvallende beursstand, een spraakmakende crossmediale campagne tot een nieuwe website. Met de juiste ingrediënten realiseren we de beste beleving!

DE AMBACHT VAN TOEN EN DE WENSEN VAN NU
OCC Crossmedia is sinds 2003 een begrip in de grafimedia branche. Oprichter Mark Vermijs heeft zijn roots vanuit de vroegere gerenommeerde drukkerij Louis Vermijs aan de Haven van Breda (1903). De passie en ervaring voor het ambachtelijke product samen met de brede interesse en expertise op het online communicatie vlak zorgt ervoor dat OCC Crossmedia een goed advies op tafel kan leggen wat aansluit bij jouw merk. Met de jarenlange ervaring binnen de internationale grafimedia branche vindt deze grafimedia professional samen met zijn compagnon Roy Pruijmboom en zijn creatieve, ervaren en gedreven team een weg tussen het ambacht van toen en de wensen van nu.


Contactgegevens
Prinsenkade 9A
4811 VB Breda
T: 076-5144601
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -