< Terug naar alle leden

Fairmind bright creatives Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

DE FORMULE VAN FAIRMIND
Als we bij Fairmind bright creatives aan de slag gaan met je marketing
communicatievraagstukken dan treedt de formule van Fairmind in werking.

Samen zetten we eerst drie zaken goed op een rijtje: Brains, Belly & Balls.

BRAINS
Vooraf moeten de uitgangspunten duidelijk zijn. Op basis van een goede rationele onderbouwing. Dat is het fundament voor je activiteiten. Immers, pas als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je naar toe wilt, en hoe je dit wilt bereiken. Pas wanneer er heldere doelstellingen zijn, kan het resultaat worden gemeten. Eerst een sterk fundament, voor de volgende stap wordt gezet.

BELLY
Buikgevoel is essentieel. Vooral dat van jezelf. Jij kent je markt tenslotte van voor naar achter. Geen oorlog is ooit gewonnen op louter analyses en rapporten en de mooiste marketingcases worden meestal achteraf geschreven. Dus niet alleen naar de ratio luisteren maar ook naar jouw gevoel voor de markt. Aangevuld met ons communicatiebuikgevoel krijgt de resultaatgerichte aanpak steeds meer vorm.

BALLS
Wie een boodschap heeft moet opvallen. ‘Put the money where the mouth is’. Ofwel, wat je denkt en zegt, moet je in de praktijk ook doen. Met lef en overtuiging. Want hoe mooi ook de plannen, de communicatie-uitingen zijn je gereedschap in de markt. Communicatie die verkoopt. Want verkoop brengt resultaat. Fairmind bright creatives biedt je gedurfde, creatieve campagnes. Hoogstaande creativiteit, met als doel; structurele verbetering van je resultaten.


Contactgegevens
Koopvaardijweg 2
4906 CV Oosterhout
T: 06-81169400
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -