< Terug naar alle leden

Golfpark De Haenen Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Golfpark De Haenen is een openbaar landgoed. Door de prachtige landschappen, de rijke historie en het Kunstpark weten ook vele niet-golfers de weg naar De Haenen te vinden.

Golfbaan
Een golfronde over De Haenen voert door de vier verschillende sferen die deze baan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de twee grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s. Vervolgens komt u in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen. De Haenen is daarmee onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant.

De Haenen heeft een volwaardige 18 holes en een 6 holes golfbaan en is ontworpen door Gerard Jol en Michiel van der Vaart van Jol Golf Design. De lay-out van de golfbaan is zodanig dat zowel de beginnende als ervaren golfer er meer dan voldoende uitdaging en spelplezier zal vinden.

Kunst
Over het gehele landgoed zijn kunstwerken van diverse kunstenaars geplaatst. Dat maakt Golfpark De Haenen tot een unieke locatie: natuur, kunst en historie vormen samen één geheel. Naast onze eigen collectie, verspreid over het golfpark, zijn er regelmatig exposities van diverse kunstenaars te bewonderen.

Golfclub
Bij Golfclub De Haenen treft u een bruisend clubleven voor jong en oud. Op maandag de altijd drukke herendag, op dinsdag gaan de dames de baan op en ’s winters hebben we op donderdag de Do-Mix (9 holes mix wedstrijd).’s Zomers genieten we van de WAC (Wedstrijd Avond Competitie over 9 holes). Ook de jeugd kan bij Golfclub De Haenen genieten van de golfsport en zich op een plezierige wijze optimaal ontwikkelen.

Brasserie
Wilt u na het golfen nog iets drinken of genieten van een lekkere lunch of diner? Dan bent u meer dan welkom in onze brasserie! Als het zonnig en warm genoeg is, kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken gaan zitten en genieten van een wijds uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. Onze brasserie is tevens een unieke evenementenlocatie voor particulieren en bedrijven. Bij De Haenen bevindt u zich op een toplocatie die uw gasten zeker aanspreekt. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!


Contactgegevens
Laan der Continenten 70
4847 DG Teteringen
T: 076-5783950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -