< Terug naar alle leden

ZandBij Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij ontwerpstudio ZandBij

Wij zijn Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters, vanaf 2015 trotse eigenaressen van ontwerpstudio ZandBij. Vanuit onze studio, in het historisch centrum van Bergen op Zoom, werken wij met veel passie en plezier aan de meest uiteenlopende grafische opdrachten. Van logo’s tot flyers, van posters tot magazines en van advertenties tot verpakkingen. We zijn dol op drukwerk, eigenlijk is onze stelregel, alles wat gedrukt kan worden, kunnen we ontwerpen en (gedrukt)leveren. Intussen hebben we al een mooi betrouwbaar netwerk opgebouwd, zodat we hetgene, dat we niet kunnen, gerust kunnen uitbesteden, dus eigenlijk kunnen we alle klussen wel aan. ;-)

Hebt u een idee dat nog uitgewerkt moet worden? Of weet u exact hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien? Voor ons blijft het gelijk. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee, in elke fase van het traject. We vragen niet ‘de hoofdprijs’ voor onze dienstverlening. Door onze praktische aanpak en de opzet van onze organisatie hoeft dit ook niet. daardoor kiezen een grote diversiteit aan opdrachtgevers in Nederland en Vlaanderen voor ZandBij!’

Waarom Zandbij?
Een samenwerking met ZandBij kent vele voordelen; gunstige tarieven, korte lijnen, zeer flexibel, snel schakelen, professioneel en betrokken.


Contactgegevens
Blokstallen 2b
4611 WB Bergen op Zoom
T: 0164-249204
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000