< Terug naar alle leden

Barbara van der Zanden Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

GRAFISCHE VORMGEVING
Ik ben dé vertaler van jouw grafische wensen en ideeën.

MIJN NAAM IS BARBARA VAN DER ZANDEN
Al vanaf 2006 ben ik werkzaam als grafisch vormgever.

Ruime ervaring heb ik opgedaan – en daarmee een breed portfolio opgebouwd – door mijn samenwerking met communicatie – en marketingteams van diverse grote bedrijven. Denk daar bij aan zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, horeca, culturele instellingen en de food- en verpakkingsindustrie.

Maar niet alleen ‘de grote jongens’. Ik werk ook graag voor het midden en klein bedrijf; de bekende ‘bakker om de hoek’.

Zie mij als een creatieve en technische uitvoerder voor het complete proces van het ontwerpen van logo’s, advertenties, flyers, brochures, boeken, magazines, enz. Daarnaast verzorg ik desgewenst de drukwerkbegeleiding. Van briefpapier en stickers tot beurspanelen en jaarverslagen en alles wat daartussen ligt, bij mij ben je aan het juiste adres.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd met diverse collega’s uit het vak zoals grafische ontwerpers, webdesigners, fotografen, tekstschrijvers en drukkers.

Vergeet niet: een éénmanszaak betekent geen dure contracten, korte lijnen, altijd bereikbaar en inzetbaar.

Kortom, Ik ben dé vertaler van jouw grafische wensen en ideeën.

VAN HET EERSTE CONTACT TOT HET EINDRESULTAAT
> HET VERLOOP VAN EEN OPDRACHT?

- HET EERSTE OVERLEG
In het eerste overleg (fysiek – telefonisch – Zoom / Teams) gaan we je wensen bespreken. Om een goed beeld te krijgen zal ik ook veel vragen stellen, maar ook aangeven wat er voor mogelijkheden er allemaal zijn.

- EN DAN...
Ik kan nu een inschatting maken van de ontwerp-, drukwerk- en productiekosten. Echt maatwerk dus. Dat is fijn want je weet vooraf waar je aan toe bent.
Als je akkoord bent met m’n offerte ga ik voor je aan de slag. De lijntjes zijn kort. We hebben regelmatig contact over de voortgang en ik kan goed inschatten wanneer je opdracht klaar is.

- HET RESULTAAT?
Precies wat je wilde!


Contactgegevens
Blokstallen 2 B
4611 WB Bergen op Zoom
T: 06-53179915
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2024
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000