< Terug naar alle leden

Daikin Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in verwarmen en koelen. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen.

In Nederland wordt Daikin vertegenwoordigd door Daikin Airconditioning Netherlands B.V. (Daikin Nederland), een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. en gevestigd in Capelle aan den IJssel.

De ruim 90 medewerkers van Daikin Nederland zorgen voor een optimale service, vanaf uw eerste kennismaking met onze producten tot de nazorg van uw verwarmings-, koel- of vriessysteem.

Met meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis geborgd bij Daikin. Binnen onze organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfortverhogend zijn.

Daikin staat voor kwaliteit. Deze principiële bedrijfsbrede keuze wordt structureel doorgevoerd in de ontwikkeling en fabricage van onze producten. De continue aanscherping van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat er in de Daikin fabrieken wordt geproduceerd volgens een “zero defect policy”. Dit betekent dat er niet wordt gewerkt met steekproeven, maar dat alle toestellen gecontroleerd en getest de fabriek verlaten.

Nadat de producten zijn gefabriceerd, garanderen diensten als onderhoud, reparatie en monitoring een optimale werking van de installatie.

Specialismen
VRV, Sky Air, Altherma, Ururu Sarara, Roundflow, Rotex, McQuay International, AAF International, J&E Hall, R-32, Fully Flat, Bluevolution, Air Handling Units, Key Accounts, BREEAM en BIM


Contactgegevens
Fascinatio Boulevard 562
2909 VA Capelle aan den Ijssel
T: 088-3245455
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -