< Terug naar alle leden

FalkPost | De Facteur Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in algemene dagelijkse postdiensten. Uw post wordt na kantooruren opgehaald en de volgende dag voor kantooruren bezorgd. Wij doen dit inmiddels al ruim 30 jaar, veel ervaring dus!

Aan het einde van de werkdag wordt uw post gratis bij u opgehaald. Zelf frankeren en de frankeermachine behoren nu in de verleden tijd, Falkpost zorgt ervoor dat de post gesorteerd wordt in een van de Falkpost sorteercentra waarna de bezorging binnen 24 uur plaatsvindt. Voor alle poststukken (aangetekende post, pakketten en buitenlandse post) zijn dus geen extra handelingen meer vereist en u hoeft hiervoor ook de deur niet meer uit.
Tevens kunnen wij dagelijks uw postbus legen die op elk gewenst tijdstip bezorgd kan worden. Falkpost levert al deze diensten tegen de meest voordelige tarieven.

Wij zijn ISO gecertificeerd, wij hechten veel waarde aan kwaliteit en vinden het belangrijk, dat onze klanten kunnen zien dat onze werkwijze betrouwbaar is. Wilt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice? Wilt u tijd en geld besparen in uw dagelijkse postbehandeling? Dan kunt u vertrouwen op de ervaring en scherpe tarieven van Falkpost.

Specialismen
Juridische post, Totale post, Procureursservice, spoedleveringen, rechtbankabonnementen en aangetekende post


Contactgegevens
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX Den Bosch
T: 085-5605454
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -