< Terug naar alle leden

ERA vb&t Makelaars Breda Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Dromen van een nieuw huis? Het begint bij ERA vb&t Makelaars!

De woningmarkt in Brabant heeft zich in sneltreinvaart positief ontwikkelt. Nieuwe ontwikkelingen en verschillende werkwijzen verspreiden zich in een snel tempo. ERA vb&t Makelaars heeft een duidelijke visie op de toekomstige ontwikkelingen op de woningmarkt en anticipeert hierop. Door ten aller tijden het belang van de klant voorop te zetten en maatwerk te leveren voor iedere koper, verkoper, huurder of professionele opdrachtgever.

Het makelaarsteam van ERA vb&t Makelaars is professioneel, enthousiast, energiek, oprecht betrokken en heeft veel kennis. Niet alleen kennis over de markt, maar ook weten de medewerkers van ons team als geen ander hoe ze de klant zo goed mogelijk kunnen ontzorgen tijdens zijn/haar verhuisperiode.

ERA vb&t Makelaars is onderdeel van vb&t Groep BV. Bij vb&t Groep vind je alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo ben je verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Natuurlijk ben je nu benieuwd waar je ons kunt vinden. Wij hebben kantoren in Eindhoven,’s-Hertogenbosch, Helmond, Tilburg en Breda. Hierdoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt! Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken met onze makelaars om ons beter te leren kennen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust binnen! De koffie staat voor je klaar!

Specialismen
makelaardij, nieuwbouw, taxaties en woningmarktconsultancy


Contactgegevens
Ceresstraat 1
4811 CA Breda
T: 076-5216000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -