< Terug naar alle leden

Schipper Accountants Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Schipper biedt ondernemers in Zuidwest-Nederland diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resources.

De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate finance, Pensioen, Personeel & Organisatie. De identiteit van onze organisatie is te vertalen in: no-nonsense, professioneel met een persoonlijke aanpak. "Schipper, de adviseur naast de ondernemer"​ zegt wie we zijn en wat we doen.

Naast de ondernemer
Bij de totale groep werken ongeveer 335 professionals. Niet alleen voor accountants en belastingadviseurs bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een sparringpartner voor onze mkb-klanten. Wij gaan niet op de stoel zitten van de ondernemer, maar wel er pal naast.

Concrete oplossingen
Uw vraagstukken zijn onze vraagstukken om op te lossen. Door de inzet van onze kennis, inzet en creativiteit komen we samen met u tot concrete en overzichtelijke oplossingen. Onze regionale binding zorgt dat we uw branche, afzetmarkt en concurrenten kennen en nog sneller en slimmer kunnen anticiperen op uw vraag.

Specialismen
Accountants, Arbeidsrecht, Loonadvies, Fiscaal advies, Pensioenadvies, Pensioenadvies, Corporate finance en Personeel & Organisatie


Contactgegevens
Hofdreef 46
4881 DR Zundert
T: 076-5220520
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1938
Vestigingen: -
Jaaromzet: -