< Terug naar alle leden

Destiny Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen. Destiny stelt intussen meer dan 300 medewerkers te werk verspreid over kantoren in België, Nederland en Frankrijk en mikt nu op een bijgestelde vooropgestelde omzet van meer dan 80 miljoen euro in 2019. We hebben de ambitie om uit te groeien tot een Europese leider en challenger in veilige cloudcommunicatie-oplossingen.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 13.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.


Contactgegevens
Sluitappel 49-51
5491 TS Sint-Oedenrode
T: 0413-741741
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000