< Terug naar alle leden

Gain Zuidoost Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Gain Automation Technology levert oplossingen en diensten op het gebied van technische- en industriele automatisering. Als specialist heeft Gain aantoonbare ervaring in de branches: olie/ gas/chemie, voeding en farmacie, water, energie, discrete manufacturing, infrastructuur, transport en logistiek en kennisinstituten.

Gain levert het hele scala aan diensten vanaf advies, ontwerp via realisatie en inbedrijfstelling tot aan service, onderhoud en training. Onze focus ligt op het inzetten van automatisering als onmisbare schakel om operationele processen in een productieomgeving of infratechnische installaties te optimaliseren.

Gain neemt verantwoordelijkheid voor haar opdrachten, of het nu gaat om fixed-priceprojecten of kennis en capaciteit die worden ingebracht in een projectteam. Werkzaamheden worden zowel onder regie van de klant uitgevoerd (advies en resident engineering) als op basis van vastomlijnde resultaatverplichting. Meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Mail ons op info@gain.nl.


Contactgegevens
De Waal 42
5684 PH Best
T: 0499-767280
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -