< Terug naar alle leden

Brisq Zuid Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

De historie van Brisq Automation gaat terug tot 2012. Met de oprichting van Gain Noord bv en Gain ZuidOost bv zijn de oprichters Mark Kuiper en Arnold de Goederen gestart met het opbouwen van een vestiging om klanten verder te helpen op het gebied van de industriële en technische automatisering.

Na hun vertrek bij Imtech Automation Solutions waar ze allebei een eigen vestiging hebben geleid hebben ze de eerste 10 jaar succesvol bijgedragen aan de ontwikkeling van Gain Automation Technology. Vanaf 2022 gaan ze zelfstandig verder onder de naam Brisq Automation en veranderen de namen van Gain Noord bv en Gain ZuidOost bv in respectievelijk Brisq Noord bv en Brisq Zuid bv.

Inmiddels mag Brisq met twee kantoren en ongeveer 70 ingenieurs in vaste dienst veel Nederlandse machinebouwers, productiebedrijven, aannemers, en infrastructuur beheerders al lang tot haar klantenkring rekenen.

Missie
De steeds verdergaande automatisering en digitalisering van machines, installaties en infrastructuur en het tekort aan expertise, maakt dat we slimmer zullen moeten gaan werken. Daarnaast worden de vraagstukken in de markt voor industriële automatisering steeds complexer. Dat vraagt intelligentie aan aanbiederszijde.

Cultuur
Brisq werkt aan een bedrijfscultuur waarin openheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Waar medewerkers gestimuleerd worden om zichzelf verder te ontwikkelen en waar je gewaardeerd wordt, ook al gaat er soms iets niet helemaal goed.

Want je voelt je prettig als je kunt bijdragen aan het succes van je eigen organisatie en die van de klant. Dan moet je wel in je kracht kunnen komen.

Brisq ’s missie is het versterken van de maak- en productie-industrie en de geautomatiseerde infrastructuur in Nederland. Dit doen we door als automation partner de doelen van onze klanten mogelijk te maken.

Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor.


Contactgegevens
De Waal 18 G
5684 PH Best
T: 0499-767280
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -