< Terug naar alle leden

Sabo Boxtel Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Vakmanschap
Onze producten zijn zo goed omdat u met vakmensen te maken heeft. Specialisten die heel het traject van metaalbewerking voor hun rekening nemen. Zoals draaien, frezen, boren of rondslijpen. Ze beheersen de nieuwste technieken en blijven door opleidingen op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen in hun vakgebied.

Machinefabriek met geavanceerde apparatuur
In onze moderne machinefabriek vindt u conventionele en geavanceerde CNC gestuurde machines. Voor draaien en frezen hebben wij een capaciteit van 10 ton en een maximale lengte van 2.70 meter. Wij beschikken als een van de weinige machinefabrieken in Nederland over apparatuur voor het boren van smeergaten vanaf 6 mm doorsnede tot een lengte van 475 mm.

Snel, flexibel, nauwkeurig
Onze werkwijze is niet anders dan effectief te noemen. U heeft te maken met één gesprekspartner in een kleine organisatie met korte lijnen. Op uw vraag krijgt u een antwoord: compleet, innovatief, vakkundig. Uw product wordt tijdig geleverd. En altijd blijft de hoogste kwaliteit ons uitgangspunt. In uw productieproces zijn wij een betrouwbare partner!

Brede markt & brede expertise
Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland. Met name uit de aandrijftechniek, hydraulische industrie, recycling, offshore, scheepvaart, grondverzet-, papier- en landbouwindustrie. Dit brede scala heeft ervoor gezorgd dat wij onze expertise zowel in de breedte als in de diepte hebben kunnen ontwikkelen.


Contactgegevens
Staarten 9
5281 PK Boxtel
T: 0411-673031
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1947
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -