< Terug naar alle leden

Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een niet alledaagse locatie voor uw vergadering, personeelsuitje of relatiedag? Wij heten u van harte welkom bij de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht op militaire vliegbasis Gilze-Rijen.

Bij de Historische Vlucht vindt u prachtige nog vliegende historische vliegtuigen welke in de Tweede Wereldoorlog door de Nederlandse Luchtmacht en Marine werden ingezet. De historische kisten en aanwezige hangaars vormen een prachtig decor voor uw vergadering, personeelsfeest, productpresentatie of relatiedag. Een van onze hangaars is ingericht met een plenaire ruimte voorzien van een projectiewand, beamer, stoelen en geluidsinstallatie. Deze presentatieruimte biedt plaats aan 90 personen. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste invulling voor uw evenement. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

De zeldzame collectie vliegend historisch erfgoed vindt u nergens anders in Nederland. De ambiance is daarmee uitermate uniek en bijzonder te noemen. De Historische Vlucht is centraal gelegen aan de A58 tussen Tilburg en Breda en heeft ruimvoldoende eigen parkeercapaciteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Stuur een bericht met uw wensen naar events@kluhv.nl


Contactgegevens
Rijksweg 121
5221 RD Rijen
T: 06-12122502
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1969
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -