< Terug naar alle leden

Advance Groep Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Advance ondersteunt uw organisatie bij complexe organisatie-veranderingen of persoonlijke ontwikkelingen. Daar waar strategische veranderingen, personele- en/of managementvraagstukken daadwerkelijke performanceverandering vereisen brengen wij een merkbare beweging teweeg. Altijd met respect voor de mens die de vooruitgaande beweging maakt.

Wij zijn puur betrokken en helpen u en uw organisatie de verbinding te maken tussen weten (know-how) en doen (show-how). Door het ontwerpen en ontwikkelen van organisatie- en mensgerichte maatwerkinterventies op het gebied van training, coaching (on the job) en assessments, creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving. Alle mensen zijn immers uniek in hun gelijkenis met alle anderen. Dit is de toegang tot borging en vormt daarmee de basis van de gewenste resultaten.

ORGANIDSATIEONTWIKKELING
Organisatieontwikkeling is een veelzijdig speelveld. De wereld om ons heen wordt steeds dynamischer, en organisaties komen daardoor vaker voor nieuwe uitdagingen te staan. Gerichte ontwikkeling helpt uw organisatie om uitdagingen te doorstaan en een solide basis voor toekomstig succes te creëren. De effectiviteit van uw medewerkers, teams en managers speelt hierbij een grote rol.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Ongeacht uw functie is uw kennis en vaardigheid van groot belang voor uw huidige en toekomstige werkomgeving. Advance Groep stelt zich in uw dienst, of u zich nu aan het begin, midden of eind van een fase in uw loopbaan bevindt. Persoonlijke ontwikkeling vraagt om persoonlijk samengestelde dienstverlening. In uw ontwikkeling wordt u ondersteund door professionals en legt u de basis voor toekomstig succes.


Contactgegevens
Schijfstraat 8
5061 KB Oisterwijk
T: 0411-647000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000