< Terug naar alle leden

JT Techniek Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Duidelijke afspraken en geen excuses, dat is hoe wij zaken doen.
Sinds de oprichting werkt JT Techniek altijd volgens een aantal kernwaarden. . Eén daarvan is: kom altijd je afspraken na. Bij JT Techniek doen we wat we beloven. Met ons team vakmensen vinden wij betrouwbaarheid heel belangrijk. Leveren op de afgesproken tijd, volgens de afgesproken voorwaarden.

Een tweede kernwaarde is het goed luisteren naar onze klanten. Met onze vakmensen van JT Techniek zitten we namelijk in een branche waarin haast geen enkele klant met dezelfde behoefte aanklopt. En dat betekent dat het heel belangrijk is om naar onze klanten te luisteren, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het eindresultaat, maar er vertrouwen in hebben dat JT Techniek precies dat levert waar de hij of zij om vraagt. Dit vraagt ook een stuk flexibiliteit, want onze klanten kunnen behoefte hebben aan zowel het ontwerp, productie als levering van het product als ook enkel in één van deze drie zaken. Daar hoeft u zich bij JT Techniek geen zorgen over te maken, want binnen elke stap in de keten hebben wij de juiste vakmensen werken.

Onze derde kernwaarde is kwaliteit. Want klanten moeten er zeker van zijn dat zij jaren plezier kunnen hebben van hetgeen wat JT Techniek levert. Daarom werken wij enkel samen met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers.

Met deze visie op ondernemen in onze branche hopen wij veel bedrijven te ondersteunen met onze producten. Kom gerust langs om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken onder het genot van een kop koffie!


Contactgegevens
Hofstede 14
5541 SJ Reusel
T: 013-5091427
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: -
Jaaromzet: -