< Terug naar alle leden

Hotel 46 Branche: Meeting management en horeca, Hotel

Bedrijfsomschrijving

Ontspan en laad helemaal op, elk moment van de dag. Hotel 46, gelegen in het dorpsgroen op slechts vijf minuten van Eindhoven Airport, is een modern hotel met een warme uitstraling, een hoge servicestandaard en professionele faciliteiten. Vanaf mei 2019 bieden wij zakenmensen, toeristen en reizigers die via Eindhoven Airport vliegen, een complete en moderne beleving.

Vergaderen in het dorpsgroen, in een oase van rust
Hotel 46 biedt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze moderne vergaderruimtes zijn gelegen in het groen van de Brabantse Kempen, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport.

Pine vergaderruimte
Pine is een moderne vergaderruimte van 100m2 voor maar liefst 98 personen, inclusief scheidingswand die het mogelijk maakt de ruimte in tweeën op te delen. De vergaderruimte biedt door de optimale ligging in het souterrain volledige privacy.

Oak vergaderrruimte
Oak is een 46m2 vergaderruimte gelegen op de eerste verdieping van ons hotel en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Er valt voldoende daglicht door de ramen naar binnen, waardoor inspiratie wordt gestimuleerd en frisse ideeën de ruimte krijgen.


Contactgegevens
Willibrordusstraat 46
5513 AZ Wintelre
T: 040- 249 39 60
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -